RFID ohjattu kissan ruokinta-automaatti

Tässä kämpässä pyörii ahmatti kissa ja napostelija kissa. Kuivaruokaa ei siis voi pitää koko aikaa esillä koska toinen kissa söisi sitä liikaa. Eikä innosta jatkaa vahtimista, että toisella on ruokaa, mutta toinen ei pääse sitä syömään, eikä toisaalta aina ole paikallakaan vahtimassa. asialle täytynee siis jotain tehdä.

Toisella kissalla on valmiina ihon alla tunniste siru, voisikohan sitä käyttää? Olisikohan ideaa rakennella jonkinlainen automaatti, joka tunnistaa kissan sirusta tai ehkä väristä tms. ja antaisi syödä vain tietyn määrän tai tietystä astiasta. Tämä on vasta ihan Idea asteella oleva juttu, mutta katsellaan mitä tästä tulee.

Näköjään markkinoilta löytyy valmiitakin mm. MeowSpace ja Smarthome, mutta hintaa näkyy olevan sen verran, että ei tule kauppoja! ( mutta jotain mallia noista patentoiduista systeemeistä voisi kyllä ottaa!)

(6.2. 2017 Edit: vaihdettu toimimaton linkki toimivaan)

Yksi vastaus artikkeliin “RFID ohjattu kissan ruokinta-automaatti”

  1. […] luetuimmista jutuista tässä blogissa on lyhyt idea artikkeli kissan ruokinta-automaatista. Kokeillaans sitten miten käy, jos kirjoitan ihan koko jutun pelkästään […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *