Clipchamp

Mikkisofta…. prkl! Kokeilin ClipChamp nimistä ohjelmaa ja kas kas! Mikkisofta päätti alkaa lähettää minulle sähköpostia ikään kuin olisin tuon ohjelman käyttäjä.

En ole! Lopetin asennuksen siinä vaiheessa, kun selvisi, että se vaatii (verkko)käyttäjä tilin luomisen. En siis edes antanut ohjelmalle minun sähköpostiosoitetta vaan se nappasi suoraan minun microsoft tilistä sen.

Ensimmäinen puhelu mikkisoftalle ja asiakaspalvelija ei edes tiennyt koko ohjelmasta ja ilmoitti vain, että tälle ohjelmalle ei ole tukea. Toinen puhelu meni jonnekin minne lienee ja minulle vastatattiin englanniksi. Kun sanoin (englanniksi) soittaneeni suomalaiseen numeroon ja kysyin suomenkielistä palvelua minulle lyötiin luuri korvaan. Kolmas puhelu meni ihan hyvin, paitsi että niitä sähköposteja ei saatu pois vaan sain sähköpostiin linkin, josta voi tuon clipchamp tilin poistaa, jota ei siis pitäisi olla olemassakaan, koska lopetin asennuksen, kun asennus ohjelma alkoi kysellä sähköpostia tilin tekoa varten.

Mitäs tapahtuu, kun klikkaan tilin poisto linkkiä?
…. No se näkyy kuvassa…..

Ei mennyt siis ihan putkeen Microsoftilla. No katsotaan mitä jatko tuo. Vastasin saamaani sähköpostiin ja kerroin, etten tiedä tunnuksia tuohon sovellukseen, koska minun silmissä niitä ei ole koskaan edes tehty.

Tämä kirjoitus on suurimmaksi osaksi kirjoitettu twitteriin ja vain siirretty tänne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *