Vuokralaiset ry — HEKA remontti osa 2

Vuokralaiset ry:n neuvontanumerot ja hinnat. Ei jäsenille 0600 9 1515 1,92€/min+pvm (09) 4770 360 (ilmainen jäsenille)

Edellinen kirjoitus aiheesta.

Soitin tänään Vuokralaiset ry:n neuvontanumeroon ja kyselin heiltä mitä mieltä he ovat saamastani irtisanomisilmoituksesta. Heidän sana tarkka reaktio oli ”Aika erikoinen sanavalinta niinkin isolta toimijalta kuin HEKA”. Lainaus on niin sanatarkka kuin minun muistilla voi olla.

Neuvontanumeron hinta on ei jäsenille 1,92€/minuutti, joten en kovin pitkään jäänyt juttelemaan asiasta. Heidän neuvo siis kuitenkin oli, että olla yhteydessä HEKAan ja kysyä mitä he tarkoittavat. Suoraan ei siis tullut tietoa, että ilmoitus on laiton tai pätemätön. En tosin jäänyt isommin keskustelemaan onko ilmoitus laiton, koska jo tuo keskustelun pätkä maksoi minulle noin 8€.

Sinällään tuo puhelu oli omalla tavallaan aika turha, koska olin jo eilen lähettänyt HEKA:lle viestin että pidän heidän irtisanomista pätemättömänä, koska siinä ei ole tarkkaa päivämäärää vaan vain aikaisintaan päivämäärä.

Olen pohtinut Vuokralaiset ry:n jäseneksi liittymistä jo aiemmen ja nyt päätin liittyä jäseneksi. En usko varsinaisesti tarvitsevani heidän palveluita tässä asiassa, mutta eipähän tarvitse miettiä kuinka kalliiksi puhelu neuvontanumeroon tulee, jos sinne joutuu toisen kerran soittamaan tämän tai jonkun muun asian takia.

Nyt sitten odotellaan mitä HEKA vastaa. En usko saavani vastausta tällä viikolla, en ehkä edes ensi viikolla. Ilmeisesti HEKA yrittää tällä päivämäärä kikkailulla pitää mahdollisena siirtää päivämäärää ilman isompia ongelmia heidän puolelta. Valitettavasti se vain aiheuttaa ongelmia asukkaiden puolelle ja on ainakin minun tulkinnan mukaan laitonta. Minua ei suoraan sanottuna kiinnosta pätkääkään, jos HEKA ei saa tehtyä asioitaan ajoissa, se on HEKA:n ongelma. Ongelma, jota ei ole syytä siirtää asukkaiden hartijoille.

Jos tämä olisi ensimmäinen remontti HEKA:lle saattaisin ja luultavasti antaisinkin anteeksi aika paljon HEKA:n mokailuja, mutta tämä ei todellakaan ole ensimmäinen heille, eikä edes minulle HEKA:n vuokralaisena. Edellisen remontin mokat ovat aika iso syy siihen miksi tämä remontti ja sen mokat vituttavat jo valmiiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *